Blogikooste

Väestöliitto käänteentekijän paikalla

Minulla oli ilo ja kunnia toimia 9 vuotta Väestöliiton hallituksen puheenjohtajana. Väestöliitto on samalla sekä pitkän tradition kantaja että rohkea edelläkävijä monessa sotien jälkeisen Suomen uudistuksessa. Perhe ja parisuhde, ihmissuhteet ja ihmisoikeudet näitä käänteitä yhdistävät.

Kuka saa päättää hyvinvointialueen asioista?

Voiko hyvinvointialueen työntekijä olla aluehallituksen jäsen? Kaikkien työntekijöiden sulkeminen aluehallituksen ulkopuolelle on merkittävä perusoikeuksien rajaus. Tuomioistuimien tulkintoja mielenkiinnolla odotellessa…

”En tiedä miksi kirkonpenkkiin jäin”

Pidän Viitasaaren seurakunnasta koska se on avara ja inhimillinen. Heikommassa asemassa olevia lähimmäisiä – ja nyt ukrainalaisia – autetaan suurella sydämellä. Seurakunta on maailman parantamisen toimija.

Turvallisesti uuteen Keski-Suomessa

Vuodenvaihde tuntuu mietityttävän monia. Mikä muuttuu ja mikä jatkuu kun hyvinvointialueet aloittavat? Keski-Suomessa johtolankana on turvallinen jatkuvuus.

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Maria Kaisa Aula

Maria Kaisa Aula

Olen hyvin verkottunut vaikuttamistyön,  yhteiskuntapolitiikan ja viestinnän ammattilainen. Vaikutan ja toimin paikallisesti Viitasaarella ja valtakunnan tasolla mm. valtiosihteerinä valtiovarainministeriössä.