Blogikooste

”En tiedä miksi kirkonpenkkiin jäin”

Pidän Viitasaaren seurakunnasta koska se on avara ja inhimillinen. Heikommassa asemassa olevia lähimmäisiä – ja nyt ukrainalaisia – autetaan suurella sydämellä. Seurakunta on maailman parantamisen toimija.

Turvallisesti uuteen Keski-Suomessa

Vuodenvaihde tuntuu mietityttävän monia. Mikä muuttuu ja mikä jatkuu kun hyvinvointialueet aloittavat? Keski-Suomessa johtolankana on turvallinen jatkuvuus.

Hyvää vointia Keski-Suomeen – millä eväillä?

Hyvinvointialueiden valtuustot kokoontuvat pikapuoliin ensimmäisiin kokouksiinsa. Nyt on aika ajatella isosti ja lintuperspektiivistä. Samalla on varmistettava, että sekä vanha että uusi toimivat ihmisten hyvän elämän ja turvallisen arjen kannalta sujuvasti. Luovaa työtä on edessä!

Ajattelen isosti – toimin paikallisesti !

Keski-Suomen hyvinvointialueen valtuuston ja hallituksen työ alkoi maaliskuun alussa ja nyt olemme jo hyvässä vauhdissa niin strategiatyössä kuin johtajavalinnoissakin. Päätin työni valtiovarainministeriössä huhtikuun lopulla. Priorisoin Keski-Suomea ja mahdollisuutta luoda uutta hyvinvointialueen merkeissä! Suunnan näyttäminen ja vaikuttaminen ovat minun ammattitaitoani.

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Maria Kaisa Aula

Maria Kaisa Aula

Olen hyvin verkottunut vaikuttamistyön,  yhteiskuntapolitiikan ja viestinnän ammattilainen. Vaikutan ja toimin paikallisesti Viitasaarella ja valtakunnan tasolla mm. valtiosihteerinä valtiovarainministeriössä.