Blogikooste

Hyvää vointia Keski-Suomeen – millä eväillä?

Hyvinvointialueiden valtuustot kokoontuvat pikapuoliin ensimmäisiin kokouksiinsa. Nyt on aika ajatella isosti ja lintuperspektiivistä. Samalla on varmistettava, että sekä vanha että uusi toimivat ihmisten hyvän elämän ja turvallisen arjen kannalta sujuvasti. Luovaa työtä on edessä!

Ajattelen isosti – toimin paikallisesti !

Olen kiitollinen ja innostunut! Hyvää vointia Keski-Suomeen on tavoitteena. Se onnistuu silloin kun lähipalvelut ovat vahvat. Se onnistuu kun sopivaa tukea on tarjolla oikeaan aikaan. Hyvinvointialueen pitää olla houkutteleva työnantaja osaaville ammatti-ihmisille. Ihmisten tueksi hyvinvointialueen on tehtävä monipuolista yhteistyötä eri toimijoiden kesken. Silloin Keski-Suomesta tulee myös lapsille, nuorille ja eri-ikäisten perheille pikkasen parempi.

Keski-Suomesta lapsille, nuorille ja perheille pikkasen parempi!

Lapsi- ja perheystävälliseen Keski-Suomeen tarvitaan meitä kaikkia mutta juuri nyt uudistuva hyvinvointialue on verkostojen solmukohta. Valitaan sinne päättäjät jotka haluavat tehdä Keski-Suomesta lapsille, nuorille ja perheille pikkasen paremman

Lataa…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Maria Kaisa Aula

Maria Kaisa Aula

Olen hyvin verkottunut vaikuttamistyön,  yhteiskuntapolitiikan ja viestinnän ammattilainen. Vaikutan ja toimin paikallisesti Viitasaarella ja valtakunnan tasolla mm. valtiosihteerinä valtiovarainministeriössä.