Innostu lisää: you tube, facebook ja instagram

You tube -kanavaltani löydät videoita, joiden kera voit innostua hyvinvointialueesta, sote-uudistuksesta ja sen mahdollisuuksista – kannattaa olla varovainen ja annostella pikkasen kerralllaan!

Instagram marias.garden profiilissa on keskusteluja keskisuomalaisten vaikuttajien kanssa sote-asioiden tiimoilta. Vierainani insta-livessä ovat käyneet Johanna Barkman Pesäpuu ry:stä, Raija Harju-Kivinen Petäjäveden perusturvajohtaja, Pihtiputaalla 40-vuotta lääkärinä toiminut Eija Kiljala sekä Jyväskylän nuorisopäällikkö Kati Soanjärvi sekä Anu Paananen kuntayntymä Saarikan aikuissosiaalityöstä. Hän on myös Viitasaaren perusturvalautakunnan puheenjohtaja. He antavat evästyksiä hyvinvointialueen valtuustoon.

Facebook profiilissa Aula & Pietiläinen (kotiseutuihmiset) on tuore keskustelu Hyvää vointia Keski-Suomeen! – Jyväskylästä – Keskustan kahden muun aluevaaliehdokkaan eli Anna-Mari Laulumaan ja Jaana Laitilan kanssa. Hyvää vointia Keski-Suomeen keskustelussa katsomme sekä isoja linjoja että ihmisen kokoisia asioita. Himmeliasiatkin ovat mietinnässä. Katso ja ylläty. Erilainen vaalikeskustelu.

Ilmolahdella eli kotikylälläni oli Sepon vaaligrilli jossa hän kysyi kaikki mahdolliset vaikeat kysymykset sote-uudistuksen vaikutuksista ihmisiin ja kuntiin.

Juonsin Viitasaaren ”vaalijuhlat” S-marketin pihalla kun Keskustan puheenjohtaja Annika Saarikko vieraili kotikunnassani. Tässä videossa Annikan puhe ja muiden ehdokkaiden haastatteluita.

Olen vieraillut FB-liven kanssa eri puolilla pohjoista Keski-Suomea. Vierailin kansanedustaja Anne Kalmarin luona, jossa Anne tenttasi minua sote-uudistuksen vaikutuksista ihmisiin.

Äänekoskella keskustelin seurakuntanäkökulmasta yhdessä Keskustan ehdokkaiden Eino Nissisen, Elina Sarlundin ja Leila Lindellin kanssa.

Olin mukana Viitasaaren kaupungin vaalipaneelissa.

Viitasaaren Keihärinkoskella pohdin sote-alan työhyvinvointia Pirjo Grönholm-Paanasen johdolla. Mukana oli Keskustan ehdokas Sami Wiik. Toisessa Keihärinkosken FB-livessä aiheena ovat kansalaisten kysymykset siitä mitä uudistus vaikuttaa ja mihin rahat menevät.

Sami Wiikin kanssa keskustelimme Viitasaaren S-marketilla sote-uudistuksen vaikutuksista kunnan toimintaan, etenkin Viitasaarella.

Kinnulasta saatiin Keskusta -terveisiä Kalevi Kinnuselta! Asiaa Kinnulan K-marketilta myös Sami Wiikin kanssa toisessa videossa.

Kannonkoskella kävin haastattelemassa paikallista Keskustan ehdokasta Kirsi Saarta ja me puhuimme vaihdevuosissa olevien naisten terveydenhuollon tarpeista. Kehitettiin kyllä hyviä ideoita!

Karstulassa keskustelin paikallisten ehdokkaiden kanssa myös siitä mistä uudistuksessa on kyse ja millainen on palveluiden tilanne Karstulassa. Lähipalvelut – kuinkas muuten olivat kärjessä!

Olen tehnyt käsikirjoituksen Viitasaaren Keskustan ehdokkaiden yhteiseen videoon: vahvista lähipalveluitasi.